Úvodní strana » Ubytování » Hodnocení klientů

Hodnocení klientů

4.5.-7.5. 2017

Příjemné prostředí,čistota,jen pokoje jsou menší,ale útulné. Hlavně ty nové. Jen mi chyběla Tv na pokoji. Obsluha usměvavá,jídlo výborné. Děkujeme. Budeme doporučovat.

Vyjádření provozovatel chaty Edison:

Chata v květnu a červnu 2017 a na podzim 2017 prochází a projde celkovou rekonstrukcí pokojů,odhlučněním pokojů,zamezíme z větším části vrzajícím podlahám,moderně dovybavíme jednotlivé pokoje včetně většího osvětlení a dekorací a mimo jiné součástí budou i rozvody pro TV,pro větší vaše pohodlí.

 

Velikonoce 2017

Hodnotím dobrý přístup pesonálu,výborné jídlo,na chatu velmi dobrá úroveň snídaní. Pokoje menší,ale sosuední pokoj byl již zcela nový a moderní. Držíme palci všem,kdo se o klienty stará. Doporučuji a rádi se vrátíme.

Petr Chalda,Brno

28.2.2017, ubytování 24.-26.2.2017

Čistý, útulný pokoj, kvalitní kuchyně. Sjezdovky na dohled. V pohodě dovolená


Dobrý den,
chtěli bychom touto cestou poděkovat personálu chaty Edison v Karlově pod Pradědem za milé a vstřícné jednání a služby. Byli jsme spokojeni jak s ubytováním, tak i s jídlem. Ještě jedou děkujeme.
S pozdravem žáci a učitelé ZŠ Tasovice



27.2.2017, ubytování 24.-26.2.2017

Pokoj je hezky zrekonstruovaný, čistý, personál hotelu velice ochotný a příjemný, dokonce se i usmívá, což na české poměry je bohužel ještě stále výjimka :-). Doporučení : rozšiřte parkování.



22.2.2017, pobyt 16.- 19.2.2017

Lyžovačka super! Měli jsme sebou malé dítě, možnost lyžařské školky v blízkosti. Jídlo perfektní a opravdu za cenu porce na úrovni, úprava jídla moc pěkná, obsluha příjemná. Už víme, že k Vám přijedeme znovu, když ne dříve, tak na týden prázdnin určitě. Snad již bude fungovat i sauna.


24.1.2017 (víkendový pobyt 20.-22.1.2017)

Strávili jsme příjemný víkend na Chatě Edison ve dvou. Pokoj byl útulný a čistý. Jídlo bylo dobré, obsluha příjemná. Přijedeme zase:-).


Počasí už nebylo nic moc, tak jsme ocenili saunu i dobrou kuchyni a možnost posedět v místní restauraci. Děkujeme, bylo to u Vás fajn.

Jánský, (prosinec 2016)


Ocenili jsme posezení u krbu s příjemnou obsluhou, okolní přírodu a pro děti skvělé lyžování. Pokoje jsou dostačující.

Svátková, (listopad 2016)


Je tu klid, pohoda, krásná příroda. Určitě doporučujeme jako únik od každodenního stresu.


Lukavští (září 2016)


 

Velmi příjemné ubytování i personál. Pokoje trošku menší, ale naprosto dostačující. S jídlem jsme byli velice spokojeni. Ideální na výlety pěšky i na kole, díky skvělé poloze v srdci Jeseníků. Určitě se budeme rádi vracet. Vřele doporučujeme.

Adam, bowie22@centrum.cz, (září 2016)


 

Děkujeme za fajn ubytování na našem prodlouženém lednovém víkendu. Byli jsme zde spokojeni a dá se říci, že nám nic nechybělo.

Přejeme Vám spoustu spokojených hostů a chatu budeme doporučovat.

Jánští, Veverská Bítýška (12.1.2016)


 

Víkend na chatě Edison byla dobrá volba, už nasněžilo, takže jsme lyžovali a lyžovali. Na chatě jsme se vždy dobře nasnídali i navečeřeli. Na snídani si přišel na své každý - výběr byl dobrý. A u večeře jsme se vždy nechali překvapit, jednou chutnalo víc tomu, podruhé zas tomu, ale hlad nebyl. Večer jsme ocenili saunu!

Děkujeme a doporučujeme.

Bojanovi, Hradec Králové (11.1.2016)


 

Dostačující ubytování, strava průměrná, personál slušný, vybavení pro špatné počasí nás potěšilo, člověk nemusí jen sedět ve svém pokoji, ale může využít společenskou místnost ebo restauraci a nikdo nekouká tak, jakože tam otravujete.

Příště už snad i se sněhem.

Vraspíra, Brno (7.12.2015)


 

Byli jsme na Edisonu a vrátíme se zas. Všude bylo kupa smíchu, pohoda na nás dýchala zas( byli jsme na chatě již po třetí).

Jídlo dobré, ubytko skromné, čisto bylo však denně a po obědě veget v pokoji a odpoledne válení se v sauně tak, že varhánky na dlani jsme měli jak děda Mrak.
Proto mám-li říci pravdu jen. Na Edison znovu a rádi přijedem:)
 
Hana Máchalová,Moutnice  (1.11.2015)


Moc děkujeme za příjemný prožitý podzimní víkend v měsíci září 2013. V chatě máte teplo a útulno a k tomu výbornou paní kuchařku. Rádi se vrátíme.

Zuzana Krátká s přítelem (1.10.2013)


 

Pobyt na chatě se nám moc líbil. Děti byly nadšené. Libilo se jim hřiště, houpačky, potok i trampolína. Pani provozni byla vždy ochotna a zařídila každé přání. Chata je v klidném a krásném prostředí. Dovolená prostě super.

Radka (14.8.2013)


 

Příjemná chata v centru Jeseníků je výborným místem pro strávení chvíle pohody s rodinou a přáteli od každodeního stresu velkoměsta. Kuchyně je ukázkou klasické domácí stravy, která je naprosto výtečná. S personálem chaty jsem byl nadmíru spokojen, jelikož nic nebyl problém a ve všem se mi vždy vyšlo vstříc. Jeseníky jsou rovněž nádherná oblast pro fotografování zdejší přírody. Velmi se těším na další návštěvu ve vašem penzionu.

Patrik Berger, Praha (17.7.2013)


 

Jeseníky jsou mojí srdcovou záležitostí, v zimě na běžky, v létě na kolo. Chata Edison je pro tyto sporty výborně situovaná. Nejedná se o žádnou luxusní chatu ve stylu nově vzniklých wellness penzionu, ale do místního koloritu dobře zapadající chatu s dobrou kuchyní a výčepem. Taktéž po náročném sportovním dni oceňuji místní klasickou saunu s možností vyběhnutí a otužování v místní říčce. ;-) Naprostá spokojenost.

Martin, Brno (16.7.2013)


 

Vážená paní provozní,

mohokráte Vám děkujeme za velice příjemné prožití dešťové přeháňky u Vás pod slunečníkem. Vaše Zelnačka je to nejlepší, co jsme kdy na výletech jedli. Vaše rady jak a co a z čeho vařit, padly na to správné pole. Díky Vám a vaší zelnačce jsme si vzpomněli na vaření našich babiček i na jejich rady z čeho co vařit. Ještě jednou Vám mnohokráte děkujeme za nejlepší zelnačku v našem státě.

Vaši spokojení zákazníci Smetanovi z Jablonce nad Nisou. (6.5.2013)


 

Dnes jsme se vrátili z pobytu. Děkujeme za vše, moc příjemný personál.
Pan domácí výborně vaří, kuchyně jako domácí a porce pro opravdové jedlíky. Vřele všem doporučuji.

L a V Fiedlerovi


 

Děkujeme za příjemný pobyt s naší "bandou"  a těšíme se na další zase u vás. Poděkování patří zvláště paní kuchařce :-)

Martina a Martin


 

Přidat hodnocení:

Děkujeme za příjemně strávený pobyt. Jen příště musíme přijet na delší dobu.

Jídlo bylo výborné,ubytování slušné,chatařské, jen mi chyběla TV na pokoji,ale jinak děkuji na příjemně strávený víkend

Petr a Soňa Brno

Pole označená * jsou povinná.